Той е много несъвършен. Много прилича на лобистка поправка, на лобистки

...
Той е много несъвършен. Много прилича на лобистка поправка, на лобистки
Коментари Харесай

Любен Дилов - син за ветропарковете в морето: Много прилича на лобистки закон

" Той е доста посредствен. Много наподобява на лобистка корекция, на лобистки закон сега, в този му тип. "

Това съобщи пред Любен Дилов – наследник, който не поддържа текстовете за построяването на вятърни паркове в Черно море, прокарани от болшинството в Народното събрание.

Според Дилов " има доста ясни сигнали за съответен лобистки интерес – съответна компания, която желае да усвои средства за изследване ".

" Имаме извънредно добър Институт по океанология. Ако желаеме да проверим офшорния вятър – къде би могъл да бъде стопански преференциален, не е нужно да одобряваме закон. Те могат да създадат и картография, да проучат нещата, без да заплашват по никакъв метод риболова. "

Към момента икономическа полза на подобен план клони към нула, това е голяма загуба за предстоящ вложител. Някой е реши да усвои пари за изследване, без въобще да счита да строи такива паркове, изрази мнение Дилов – наследник.

Той е безапелационен, че минусите за околната среда, туризма и риболова са доста повече от плюсовете.

" Перките в Добружда повлияха на Виа Понтика със сигурност – изчезнаха избрани типове птици, миграционният поток се измести оттова, а това е национално благосъстояние. Със сигурност това няма да благоприятства рибата да е по-близо до брега. И трептения, и звук. "

" В момента стопански за България е доста по-изгодно да развива соларите, в случай че търсим опция. Слънцестоенето в България е доста по-добро от вятъра. Първокурсник в Географския факултет ще ви го каже това ", разяснява Любен Дилов – наследник. Той уточни и доводи на наши експерти, занимаващи се с климатични градове, че е по-добре по-добре да извличаме сила от сероводорода, колкото и това в този момент да е скъпо и да наподобява фантастика.

" Те споделиха – времето, в което така наречен офшорен вятър ще стане преференциален, почти ще съвпадне с времето, когато сероводородните технологии ще станат преференциални. "

Рибарите неведнъж показват безапелационна позиция против перките в морето. Те дават образец със Северно море, където към този момент има последствия върху рибните ресурси от слагането на ветрогенератори. 

На 6 февруари в Народното събрание следва кръгла маса, проведена от вносителите на законовите ремонти, които дават зелена светлина за слагане на ветрогенератори в морето. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР